Surprise Menu 

LUNCH

3 – gangen   
(voor – hoofd – dessert)
3 – courses 
  (starter – main – dessert)
32.50

 

Dinner

4 – gangen 
(voor – tussen – hoofd – dessert)

4 – gangen    
(starter – second – main – dessert)
47.00

5 – gangen    
(voor – tussen – tussen – hoofd – dessert)

5 – gangen 
(starter – intermediate dish – intermediate dish – main – dessert)

55.00

Kaasplateau in plaats van het dessert
Cheese platter instant of the dessert
5.00


Fruits de Mer

Oesters per stuk
Oysters per piece

Fine de Normandië
Utah Beach – French
3.25

Oysri
Dungarvan – Irish
3.75

Gillardeau
Île de RÉ – french
4.50

Diversen per portie
Different servings of Fruits de Mer

Amandes 300 gr.
Almonds Clams
8.50

Wulken 250 gr.
Whelks
8.50

Alikruiken 200 gr.
Periwinkles
8.50

Roze garnalen 150 gr.
Pink shrimps
8.50

Kreeft  mayonaise
Lobster with mayonaise
1/2
  25.00
1/1  42.00

Krab poten  mayonaise
Crab legs with mayonaise
17.00

Samengestelde Plat”O”‘s
Set Fruits de Mer Platters

Proef Plat”O”
3 oesters, kleine portie roze garnalen, alikruiken, wulken en amandes
3 oysters, small portion of pink shrimps, periwinkles, whelks and amandes
24.00


Petit plat”O”
4 oesters, krab poten, middel portie roze garnalen, alikruiken, wulken en amandes
4 oysters, crab legs, middle portion of pink shrimps, periwinkles, whelks and amandes
37.00


Grand plat”O”
8 oesters, krab poten en ½ kreeft, portie roze garnalen, alikruiken, wulken en amandes
8 oysters, crab legs and ½ lobster, portion of pink shrimps, periwinkles, whelks and amandes
72.00

Voorgerechten / Entrees

Kreeftensoep met basilicum en een wolkje crème
Lobstersoup with a dash of cream and basil

13.00

Gegrilde inktvis met uiencompote en sinaasappel
Grilled squid with orange and union compote

15.00

Spaanse tomaten salade met 2 bereidingen van Ansjovis uit Ondárroa
Spanish tomato salad with Anchovies from Ondarroa 
15.00

Kikkerbillen met knoflook en kerrie schuim
Frog legs with garlic and curry foam
16.00

Handgesneden zalm carpaccio 
Hand-cut salmon carpaccio 
17.00

Verse spaghetti met zee-egel en een lepel kaviaar
Fresh spaghetti with sea urchin and a spoon of caviar
25.00

Klassieke tonijn tartaar
Classic tuna tartar

18.00

Iberico ham
Iberic ham

17.00

Hoofdgerechten / Mains

 

Tonijn van de grill met prei en mojo rojo
Grilled tuna with leeks and mojo rojo

28.00

Gepocheerde kabeljauw spinazie en Hollandaise
Poached cod with spinach and Hollandaise
28.00

Gebakken schelvis met een Viscaine saus en iberico ham
Bakked Hadock with a Viscaine sauce and Iberic ham
27.00

Vangst van de dag
Catch of the day
–.–

Hele tarbot uit de oven voor 2 personen 
Whole turbot from the oven to share for 2 persons 
70.00

Kreeft met witte asperge en eigen saus
Lobster with white asparagus and lobster sauce 

1/2  27.00
1/1  45.00

   Nagerechten / Desserts

 

Crème brulée met Madagascar vanille en passievruchten sorbet
Crème brulée with Madagascar vanilla

9.00

Dame Blanche  /  Noir
Vanilla / Chocolate ice-cream with whipped cream and warm chocolate sauce

9.00

Scroppino (Wodka / Limoen / Champagne)
scroppino (Vodka / Lime / Champagne)
10.00

Ambachtelijke lokale en internationale kazen
Selection of local and international fine cheeses

14.50

Crème de la Crème ijs per bol
Crème de la Crème ice-cream per scoop

3.00
    Passievrucht – Passion fruit
Limoen – Lime .
    Karamel – Caramel
    Framboos – Raspberry
     Vanille – Vanilla
 Chocolade – Chocolat