September Menu
Proefplateau
A taste of Fruits de Mer
Tartaar van blue fin tonijn
Tartar of blue fin tuna
Provençaalse mosseltjes *
Mussels a la Provençal
Gegrilde kabeljauw met paddenstoelen saus
Grilled cod fish with mushrooms sauce
Selectie van onze kaasplank **
Selection of our cheese platter
Crème Brûlée van koffie met ananas confit en noten ijs
Crème Brûlée of coffee with pine apple and ice-cream of nuts
4 – gangen
4 – Course
47.00
5 – gangen *
5 – Course *
57.00
6 – gangen **
6 – Course **
67.00
Kaasplateau in plaats van het dessert
Cheese platter instead of the dessert
6.00
Surprise lunch Menu
3 – gangen (voor – hoofd – dessert)
3 – courses (starter – main – dessert)
37.00
Fruits de Mer
Oesters per stuk
Oysters per piece
Zeeuwse zomer Creuse
Grevelingen – Dutch
3.25
Fine de Normandië
Utah Beach – French
4.00
Gillardeau
Île de Ré – French
5.00
Diversen per portie
Different servings of Fruits de Mer
Amandes 300 gr.
Almonds Clams
8.50
Wulken 250 gr.
Whelks
8.50
Alikruiken 200 gr.
Periwinkles
8.50
Roze garnalen 150 gr.
Pink shrimps
8.50
Kreeft mayonaise
Lobster with mayonaise
1/2 25.00
1/1 45.00
Krab poten mayonaise
Crab legs with mayonaise
17.00
Samengestelde Plat”O”s
Set Fruits de Mer Platters
Petit plat”O”
4 oesters, krab poten, middel portie roze garnalen, alikruiken, wulken en amandes
4 oysters, crab legs, middle portion of pink shrimps, periwinkles, whelks and amandes
40.00
Grand plat”O”
8 oesters, krab poten en ½ kreeft, portie roze garnalen, alikruiken, wulken en amandes
8 oysters, crab legs and ½ lobster, portion of pink shrimps, periwinkles, whelks and amandes
75.00
Two persons to share
Hele tarbot uit de oven aan tafel gefileerd
Whole turbot from the oven filleted at your table
75.00
Kreeft a la Nage
Lobster a la Nage
60.00