Surprise Menu 

LUNCH

3 – gangen   
(voor – hoofd – dessert)
3 – courses 
  (starter – main – dessert)
37.00

 

Dinner

4 – gangen 
(voor – tussen – hoofd – dessert)

4 – gangen    
(starter – second – main – dessert)
47.00

5 – gangen    
(voor – tussen – tussen – hoofd – dessert)

5 – gangen 
(starter – intermediate dish – intermediate dish – main – dessert)

57.00

Kaasplateau in plaats van het dessert
Cheese platter instead of the dessert
6.00


Fruits de Mer

Oesters per stuk
Oysters per piece

Zeeuwse zomer Creuse
Grevelingen – Dutch
3.25

Fine de Normandië
Utah Beach – French
3.75

Gillardeau 
Île de Ré – French
4.75

Diversen per portie
Different servings of Fruits de Mer

Amandes 300 gr.
Almonds Clams
8.50

Wulken 250 gr.
Whelks
8.50

Alikruiken 200 gr.
Periwinkles
8.50

Roze garnalen 150 gr.
Pink shrimps
8.50

Kreeft  mayonaise
Lobster with mayonaise
1/2
  25.00
1/1  42.00

Krab poten  mayonaise
Crab legs with mayonaise
17.00

Samengestelde Plat”O”‘s
Set Fruits de Mer Platters

Proef Plat”O”
3 oesters, kleine portie roze garnalen, alikruiken, wulken en amandes
3 oysters, small portion of pink shrimps, periwinkles, whelks and amandes
24.00


Petit plat”O”
4 oesters, krab poten, middel portie roze garnalen, alikruiken, wulken en amandes
4 oysters, crab legs, middle portion of pink shrimps, periwinkles, whelks and amandes
37.00


Grand plat”O”
8 oesters, krab poten en ½ kreeft, portie roze garnalen, alikruiken, wulken en amandes
8 oysters, crab legs and ½ lobster, portion of pink shrimps, periwinkles, whelks and amandes
72.00

Voorgerechten / Entrees

Tartaar van yellowfin tonijn
Tartar of yellowfin tuna

19.50

2 bereidingen van Ansjovis uit Ondárroa
Anchovies from Ondarroa 
17.00

Vongole op Spaanse wijze
Vongole Spanish style
17.50

Softshell krab met wasabi mayonaise 
soft-shell crab with wasabi mayonaise 
17.50

Gegrilde octopus met zalf van aardappel 
Grilled octopus with cream of potato
19.00

Iberico ham
Iberic ham

17.50

Hoofdgerechten / Mains

 

Tonijn van de grill met mojo rojo
Grilled tuna with mojo rojo

28.00

Vangst van de dag
Catch of the day
–.–

Kabeljauw met tomaat, olijf en ansjovis
Cod with tomato, olives and anchovies
28.00

Hele tarbot uit de oven voor 2 personen 
Whole turbot from the oven to share for 2 persons 
72.00

Kreeft a la Nage
Lobster a la Nage 

1/2  29.00
1/1  49.00

   Nagerechten / Desserts

 

Crème brulée met Madagascar vanille en passievruchten sorbet
Crème brulée with Madagascar vanilla

9.00

Dame Blanche  /  Noir
Vanilla / Chocolate ice-cream with whipped cream and warm chocolate sauce

9.00

Scroppino (Wodka / Limoen / Champagne)
scroppino (Vodka / Lime / Champagne)
10.00

Ambachtelijke lokale en internationale kazen
Selection of local and international fine cheeses

14.50

Crème de la Crème ijs per bol
Crème de la Crème ice-cream per scoop

3.00
    Passievrucht – Passion fruit
Limoen – Lime .
    Karamel – Caramel
    Framboos – Raspberry
     Vanille – Vanilla
 Chocolade – Chocolat