Voorbeeld Menu 

Proefplateau

A taste of Fruits de Mer

Tartaar van blue fin tonijn

Tartar of blue fin tuna

Pijlstaart inktvis met kikkererwt en tomaat *

Squid with chickpeas and tomato

Gegrilde kabeljauw met een lichte kalfsjus en witlof

Grilled cod fish with a light veal gravy

Selectie van onze kaasplank **

Selection of our cheese platter

Crème Brûlée  met passievruchten  ijs

Crème Brûlée with passionfruit sorbet

4 – gangen 
4 – Course   
75.00
 

5 – gangen *
5 – Course *
82.50

    6 – gangen **
6 – Course **
90.00

Kaasplateau in plaats van het dessert
Cheese platter instead of the dessert
7.00

Surprise lunch Menu 

3 – gangen   (voor – hoofd – dessert)
3 – courses   (starter – main – dessert)
40.00


Fruits de Mer

Oesters per stuk
Oysters per piece

Zeeuwse  Creuse
Grevelingen – Dutch
3.50

Fine de Normandië
Utah Beach – French
4.50

Gillardeau 
Île de Ré – French
5.50

Diversen per portie
Different servings of Fruits de Mer

Amandes 300 gr.
Almonds Clams
9.50

Wulken 250 gr.
Whelks
9.50

Alikruiken 200 gr.
Periwinkles
9.50

Roze garnalen 150 gr.
Pink shrimps
9.50

Kreeft  mayonaise
Lobster with mayonaise
1/2
  30.00
1/1  57.00

Krab poten  mayonaise
Crab legs with mayonaise
21.00

Samengestelde Plat”O”s
Set Fruits de Mer Platters


Petit plat”O”
4 oesters, krab poten, middel portie roze garnalen, alikruiken, wulken en amandes
4 oysters, crab legs, middle portion of pink shrimps, periwinkles, whelks and amandes
50.00


Grand plat”O”
8 oesters, krab poten en ½ kreeft, portie roze garnalen, alikruiken, wulken en amandes
8 oysters, crab legs and ½ lobster, portion of pink shrimps, periwinkles, whelks and amandes
95.00

Two persons to share 

Hele tarbot uit de oven aan tafel gefileerd
Whole turbot from the oven filleted at your table
90.00

Kreeft a la Nage
Lobster a la Nage 

 80.00