Menu “O”

 

Proefplat O
A taste of Fruits de Mer

Terrine van inktvis met venkelsalade
terrine of squid with fennel salad

Kreeftensoep met een wolkje room en basilicum
(Extra gang)

Lobstersoup with a dash of cream and basil
(Additional course)

Roodbaars met Limburgse asperges en Hollandaise 
red fish with Limburg asparagus and Hollandaise

Mascarpone taartje met roodfruit 
Mascarpone cake with red fruits 

4 gangen 47.00 |  5 gangen 55.00

Kaasplateau in plaats van het dessert
Cheese platter instant of the dessert
5.00

Lunch menu “O”

 

Tijdens de lunch serveren wij een wisselend 3-gangen menu

29.50


Fruits de Mer

Oesters per stuk
Oysters per piece

Zeeuwse Creuses
Grevelingen – Dutch
2.85

Fines de Normandië
Utah Beach – French
3.50

Gillardeau
Île de RÉ – french
4.50

Diversen per portie
Different servings of Fruits de Mer

Amandes 300 gr.
Almonds Clams
8.50

Wulken 250 gr.
Whelks
8.50

Alikruiken 200 gr.
Periwinkles
8.50

Roze garnalen 150 gr.
Pink shrimps
8.50

Kreeft  mayonaise
Lobster with mayonaise
1/2
  27.00
1/1  44.00

Krab  mayonaise
Crab with mayonaise
1/2
  13.00
1/1  23.00

Samengestelde Plat”O”‘s
Set Fruits de Mer Platters

Proef Plat”O”
3 oesters, kleine portie roze garnalen, alikruiken, wulken en amandes
3 oysters, small portion of pink shrimps, periwinkles, whelks and amandes
24.00


Petit plat”O”
oesters, ½ krab, middel portie roze garnalen, alikruiken, wulken en amandes
5 oysters, ½ crab, middle portion of pink shrimps, periwinkles, whelks and amandes
37.00


Grand plat”O”
9 oesters, ½ krab en ½ kreeft, portie roze garnalen, alikruiken, wulken en amandes
9 oysters, ½ crab and ½ lobster, portion of pink shrimps, periwinkles, whelks and amandes
72.00

Voorgerechten / Entrees

 

Kreeftensoep met basilicum en een wolkje crème
Lobster soup with basil and a dash of cream

13.00

Noordzee garnalen cocktail
Brown shrimp cocktail

19.00

00 Ansjovis (6 st) uit Andárroa met tomaat
00 Ancjovies (6 pc) from Andarroa with tomatoe

15.00

Ravioli gevuld met spinazie en ricotta met salieboter
Ravioli with spinach and ricotta and sagebutter

16.50

Tonijn tartaar klasiek
Classic tuna tartar

17.50

Iberico ham
Iberic ham

19.00

Hoofdgerechten / Mains

 

Tonijn van de grill met prei en Mojo Rojo
Grilled tuna with leeks and Mojo Rojo

29.00

Dorade in zoutkorst
Sea bream in salt crust
28.50

Gebakken Kabeljauw met spinazie en Hollandaise
Bakked cod with spinach and Hollandaise
29.00

Vangst van de dag
Catch of the day
–.–

Kreeft à la nage
Lobster à la nage

1/2  29.00
1/1  49.00

Steak frites met béarnaise saus
Steak with French fries and béarnaise sauce

30.00

   Nagerechten / Desserts

 

Crème brulée met Madagascar vanille en passievruchten sorbet
Crème brulée with Madagascar vanilla

9.00

Dame Blanche  /  Noir
Vanilla / Chocolate ice-cream with whipped cream and warm chocolate sauce

9.00

Scroppino (Wodka / Limoen / Champagne)
scroppino (Vodka / Lime / Champagne)
10.00

Dessert van het menu
Dessert from the menu
9.00

Ambachtelijke lokale en internationale kazen
Selection of local and international fine cheeses

14.50

Crème de la Crème ijs per bol
Crème de la Crème ice-cream per scoop

3.00
    Passievrucht – Passion fruit
Limoen – Lime .
    Mango – Mango
    Framboos – Raspberry
     Vanille – Vanilla
 Chocolade – Chocolat