September Menu 

 

Proefplateau

A taste of Fruits de Mer

Tartaar van blue fin tonijn

Tartar of blue fin tuna

Provençaalse mosseltjes *

Mussels a la Provençal

Gegrilde kabeljauw met paddenstoelen saus

Grilled cod fish with mushrooms sauce

Selectie van onze kaasplank **

Selection of our cheese platter

Crème Brûlée van koffie met ananas confit en noten ijs

Crème Brûlée of coffee with pine apple and ice-cream of nuts

4 – gangen 
 4 – Course   
47.00
 

5 – gangen *
5 – Course *
57.00

    6 – gangen **    
6 – Course **
67.00

Kaasplateau in plaats van het dessert
Cheese platter instead of the dessert
6.00

 

 

Surprise lunch Menu 

3 – gangen   (voor – hoofd – dessert)
3 – courses   (starter – main – dessert)
37.00

 


Fruits de Mer

Oesters per stuk
Oysters per piece

Zeeuwse zomer Creuse
Grevelingen – Dutch
3.25

Fine de Normandië
Utah Beach – French
4.00

Gillardeau 
Île de Ré – French
5.00

Diversen per portie
Different servings of Fruits de Mer

Amandes 300 gr.
Almonds Clams
8.50

Wulken 250 gr.
Whelks
8.50

Alikruiken 200 gr.
Periwinkles
8.50

Roze garnalen 150 gr.
Pink shrimps
8.50

Kreeft  mayonaise
Lobster with mayonaise
1/2
  25.00
1/1  45.00

Krab poten  mayonaise
Crab legs with mayonaise
17.00

Samengestelde Plat”O”s
Set Fruits de Mer Platters


Petit plat”O”
4 oesters, krab poten, middel portie roze garnalen, alikruiken, wulken en amandes
4 oysters, crab legs, middle portion of pink shrimps, periwinkles, whelks and amandes
40.00


Grand plat”O”
8 oesters, krab poten en ½ kreeft, portie roze garnalen, alikruiken, wulken en amandes
8 oysters, crab legs and ½ lobster, portion of pink shrimps, periwinkles, whelks and amandes
75.00

Two persons to share 

 

Hele tarbot uit de oven aan tafel gefileerd
Whole turbot from the oven filleted at your table
75.00

 

Kreeft a la Nage
Lobster a la Nage 

 60.00