Menu “O”

 

Proefplat O
A taste of Fruits de Mer

Krabsalade a la Russe met witlof en rode biet
Crab salad a la Russe with chicory and beetroot

Kreeftensoep met een wolkje room en basilicum
(Extra gang)

Lobstersoup with a dash of cream and basil
(Additional course)

Zeebaars filet met prei en Limburgse mosterdsaus
Seabass with leeks and a Limburg mustard sauce

Panna Cotta met citrusfruit en koffie
Panna Cotta with citricfruit and coffee

4 gangen 47.00 |  5 gangen 55.00

Kaasplateau in plaats van de Panna Cotta
Cheese platter instant of Panna Cotta
5.00

Lunch menu “O”

 

Tijdens de lunch serveren wij een wisselend 3-gangen menu

29.50


Fruits de Mer

Oesters per stuk
Oysters per piece

Zeeuwse Creuses
Grevelingen – Dutch
2.85

Fines de Normandië
Utah Beach – French
3.50

Gillardeau
Île de RÉ – french
4.50

Diversen per portie
Different servings of Fruits de Mer

Amandes 300 gr.
Almonds Clams
8.50

Wulken 250 gr.
Whelks
8.50

Alikruiken 200 gr.
Periwinkles
8.50

Roze garnalen 150 gr.
Pink shrimps
8.50

Kreeft  mayonaise
Lobster with mayonaise
1/2
  27.00
1/1  44.00

Krab  mayonaise
Crab with mayonaise
1/2
  13.00
1/1  23.00

Samengestelde Plat”O”‘s
Set Fruits de Mer Platters

Proef Plat”O”
3 oesters, kleine portie roze garnalen, alikruiken, wulken en amandes
3 oysters, small portion of pink shrimps, periwinkles, whelks and amandes
24.00


Petit plat”O”
oesters, ½ krab, middel portie roze garnalen, alikruiken, wulken en amandes
5 oysters, ½ crab, middle portion of pink shrimps, periwinkles, whelks and amandes
37.00


Grand plat”O”
9 oesters, ½ krab en ½ kreeft, portie roze garnalen, alikruiken, wulken en amandes
9 oysters, ½ crab and ½ lobster, portion of pink shrimps, periwinkles, whelks and amandes
72.00

Voorgerechten / Entrees

 

Kreeftensoep met basilicum en een wolkje crème
Lobster soup with basil and a dash of cream

13.00

Noordzee garnalen cocktail
Brown shrimp cocktail

19.00

00 Ansjovis (6 st) uit Andárroa met tomaat
00 Ancjovies (6 pc) from Andarroa with tomatoe

15.00

Ravioli gevuld met spinazie en ricotta met salieboter
Ravioli with spinach and ricotta and sagebutter

16.50

Tonijn tartaar klasiek
Classic tuna tartar

17.50

Iberico ham
Iberic ham

19.00

Hoofdgerechten / Mains

 

Tonijn van de grill met spinazie en saffraan saus
Grilled tuna with spinach and saffron sauce

32.00

Zeetong op molenaars wijze (meuniere)
Doversole millerstyle
39.00

Kabeljauw met prei en saus van eekhoorntjesbrood
Cod with leeks and a sauce of porcini mushrooms
30.00

Vangst van de dag
Catch of the day
–.–

Kreeft à la nage
Lobster à la nage

1/2  29.00
1/1  49.00

Steak frites met béarnaise saus
Steak with French fries and béarnaise sauce

32.00

   Nagerechten / Desserts

 

Crème brulée met Madagascar vanille en passievruchten sorbet
Crème brulée with Madagascar vanilla

9.00

Dame Blanche  /  Noir
Vanilla / Chocolate ice-cream with whipped cream and warm chocolate sauce

9.00

Scroppino (Wodka / Limoen / Champagne)
scroppino (Vodka / Lime / Champagne)
10.00

Dessert van het menu
Dessert from the menu
9.00

Ambachtelijke lokale en internationale kazen
Selection of local and international fine cheeses

14.50

Crème de la Crème ijs per bol
Crème de la Crème ice-cream per scoop

3.00
    Passievrucht – Passion fruit
Limoen – Lime .
    Mango – Mango
    Framboos – Raspberry
     Vanille – Vanilla
 Chocolade – Chocolat