Surprise Menu
LUNCH
3 – gangen
(voor – hoofd – dessert)
3 – courses
(starter – main – dessert)
32.50
Dinner
4 – gangen
(voor – tussen – hoofd – dessert)
4 – gangen
(starter – second – main – dessert)
47.00
5 – gangen
(voor – tussen – tussen – hoofd – dessert)
5 – gangen
(starter – intermediate dish – intermediate dish – main – dessert)
55.00
Kaasplateau in plaats van het dessert
Cheese platter instant of the dessert
5.00
Fruits de Mer
Oesters per stuk
Oysters per piece
Fine de Normandië
Utah Beach – French
3.25
Oysri
Dungarvan – Irish
3.75
Zeeuwse Platte Imperial
Oosterschelde – Dutch
5.00
Diversen per portie
Different servings of Fruits de Mer
Amandes 300 gr.
Almonds Clams
8.50
Wulken 250 gr.
Whelks
8.50
Alikruiken 200 gr.
Periwinkles
8.50
Roze garnalen 150 gr.
Pink shrimps
8.50
Kreeft mayonaise
Lobster with mayonaise
1/2 25.00
1/1 42.00
Krab poten mayonaise
Crab legs with mayonaise
17.00
Samengestelde Plat”O”‘s
Set Fruits de Mer Platters
Proef Plat”O”
3 oesters, kleine portie roze garnalen, alikruiken, wulken en amandes
3 oysters, small portion of pink shrimps, periwinkles, whelks and amandes
24.00
Petit plat”O”
4 oesters, krab poten, middel portie roze garnalen, alikruiken, wulken en amandes
4 oysters, crab legs, middle portion of pink shrimps, periwinkles, whelks and amandes
37.00
Grand plat”O”
8 oesters, krab poten en ½ kreeft, portie roze garnalen, alikruiken, wulken en amandes
8 oysters, crab legs and ½ lobster, portion of pink shrimps, periwinkles, whelks and amandes
72.00
Voorgerechten / Entrees
Kreeftensoep met basilicum en een wolkje crème
Lobstersoup with a dash of cream and basil
13.00
Noordzee garnalen cocktail
cocktail with brown shrimps from the Nord Sea
18.50
2 bereidingen van Ansjovis uit Ondárroa
Anchovies from Ondarroa
15.00
Kikkerbillen met knoflook en kerrie schuim
Frog legs with garlic and curry foam
16.00
Handgesneden zalm carpaccio
Hand-cut salmon carpaccio
17.00
Verse spaghetti met zee-egel en een lepel kaviaar
Fresh spaghetti with sea urchin and a spoon of caviar
25.00
Klassieke tonijn tartaar
Classic tuna tartar
18.00
Iberico ham
Iberic ham
17.00
Hoofdgerechten / Mains
Tonijn van de grill met prei en mojo rojo
Grilled tuna with leeks and mojo rojo
28.00
Gepocheerde kabeljauw spinazie en Hollandaise
Poached cod with spinach and Hollandaise
28.00
Gebakken schelvis met een Viscaine saus en iberico ham
Bakked Hadock with a Viscaine sauce and Iberic ham
27.00
Vangst van de dag
Catch of the day
–.–
Hele tarbot uit de oven voor 2 personen
Whole turbot from the oven to share for 2 persons
70.00
Kreeft a la Nage
Lobster a la Nage
1/2 27.00
1/1 45.00
Nagerechten / Desserts
Crème brulée met Madagascar vanille en passievruchten sorbet
Crème brulée with Madagascar vanilla
9.00
Dame Blanche / Noir
Vanilla / Chocolate ice-cream with whipped cream and warm chocolate sauce
9.00
Scroppino (Wodka / Limoen / Champagne)
scroppino (Vodka / Lime / Champagne)
10.00
Ambachtelijke lokale en internationale kazen
Selection of local and international fine cheeses
14.50
Crème de la Crème ijs per bol
Crème de la Crème ice-cream per scoop
3.00
Passievrucht – Passion fruit
Limoen – Lime .
Karamel – Caramel
Framboos – Raspberry
Vanille – Vanilla
Chocolade – Chocolat